
«Якість може бути тільки одна — краща» (Шарль Крістофль)
Історія бренду Christofle почалася ще у 1830 році, коли Шарль Крістофль відкрив свій сімейний бізнес — невелику паризьку ювелірну майстерню. Згодом ім'я бренду стало прозивним, і для французів воно є синонімом посріблення найвищої якості.
Славу мануфактурі принесли клієнти в обличчі царських осіб Франції — король Луї-Філіп та імператор Наполеон III, який замовив для себе понад чотири тисячі виробів. Завдяки цьому мануфактура набула статусу офіційного постачальника імператорського двору. Деякі предмети сервірування настільки красиві, що у Луврі та інших музеях Франції колекціям Christofle присвячені окремі зали.
Christofle має унікальну технологію посріблення, яка дозволяє добитися значно більшої кількості мікрон, ніж в інших фабрик! Це дає можливість користуватися столовими приборами Christofle десятиліттями, навіть в умовах активної експлуатації та використанні в посудомийній машині. Доказом тому є відомі ресторани, відмічені зірками Мішлен, в яких при подачі своїх страв стіл сервірують посудом Christofle. ⠀
Протягом вже без малого два століття Christofle залишається сімейним підприємством, та на чолі якого, як і раніше, знаходиться клан — вже шосте його покоління.
Сьогодні Christofle є офіційним постачальником столового срібла до резиденції президента Франції та усі посольства Франції.