Фільтри

Ножі

Показати
Знайдено: 77 товарів
SF60057L-03_21001
В наявності:10
Швидке замовлення
F610865-03
В наявності:6
Швидке замовлення
F610855-03
В наявності:6
Швидке замовлення
F610868-03
В наявності:6
Швидке замовлення
F610851-03
В наявності:6
Швидке замовлення
F610867-03
В наявності:6
Швидке замовлення
F60057L-03
В наявності:10
Швидке замовлення
07202091
В наявності:6
Швидке замовлення
07202009
В наявності:6
Швидке замовлення
07202010
В наявності:6
Швидке замовлення
07202084
В наявності:6
Швидке замовлення
TWF01-K
В наявності:4
Швидке замовлення
52501-73
Під замовлення
Швидке замовлення
KS-006
В наявності:1
Швидке замовлення
KS-001
В наявності:1
Швидке замовлення
00018031
В наявності:10
Швидке замовлення
02427031
В наявності:6
Швидке замовлення
00069031
В наявності:10
Швидке замовлення
00038031
В наявності:14
Швидке замовлення
02405031
Під замовлення
Швидке замовлення
01416031
Під замовлення
Швидке замовлення
00024031
В наявності:6
Швидке замовлення
02427010
В наявності:6
Швидке замовлення
00047010
Під замовлення
Швидке замовлення
00018010
В наявності:14
Швидке замовлення
00054010
В наявності:10
Швидке замовлення
00454010
В наявності:6
Швидке замовлення
00038010
Під замовлення
Швидке замовлення
00065010
В наявності:12
Швидке замовлення
00024010
В наявності:6
Швидке замовлення
Показати ще

Кожна людина має знати основні правила етикету. Хорошим тоном є мистецтво красиво та правильно подавати страви до столу, а також сервірувати його столовими приладами.

Історія сервірування багата та багатогранна. Кожна епоха передбачала свої вимоги, незмінними залишалися лише столові прилади: ножі, виделки, ложки. Блискучі від чистоти та зручні у використанні, столові прилади – невід'ємна частина трапези, що залишає незабутнє враження після їди.

Хотілося б приділити особливу увагу ножам, саме вони очолюють список індивідуальних столових приладів, які видаються кожному за столом.

Якщо говорити про етикет сервірування столу, то ножі розташовані праворуч від тарілки, лезом до краю. Цікавий факт: кількість виделок, що розташовуються ліворуч від тарілки, має чітко відповідати кількості ножів.

Підібравши правильний ніж, ви не тільки спростите приготування їжі, але й гарно впораєтесь з будь-якою стравою на званому прийомі.

Види столових ножів

У будинку кожної господині є універсальний ніж. Як правило, його кладуть під час сервірування столу, незалежно від страви. Це не зовсім правильно, адже кожній страві відповідає свій вигляд ножа:

  1. Ніж столовий. Використовується для гарячих страв. Довжина ножа приблизно дорівнює діаметру столової тарілки.
  2. Ніж для риби. Естетично та акуратно вживати їжу – ціле мистецтво. Якщо ви обробляєте рибу з кісточками, то без рибного ножа вам точно не обійтися. Щоб справно і красиво очистити і порізати страву, знадобиться ніж, що нагадує лопатку або маленьку сокиру.
  3. Ніж для стейків. Відрізняється наявністю міцного клинка та гострого леза особливої форми. За рахунок цього до такого столового приладу не прилипає м'ясо, а піднятий догори кінчик ножа дозволяє навіть у важкодоступних місцях відокремити м'ясо від кістки. Такий ніж використовують для всіх видів м'яса.
  4. Ніж для масла. Ресторатори стверджують, що ножів для масла має бути кілька. Основний допомагає відокремити шматочок від загальної порції. А ось індивідуальний ніж допомагає розподілити масло по хлібу. Ніж має широке, трохи вигнуте лезо.
  5. Ніж для закусок. Призначається для холодних страв та закусок. Трохи менше та тонше, ніж столовий ніж. Подається у парі з виделкою для закусок.
  6. Ніж для десертів. Подається у парі з десертною виделкою. Використовується для тортів, тістечок та інших солодощів. Досить гострий та зручний у використанні, але невеликий за розміром ніж.
  7. Ніж для фруктів. Подається в кінці, після загального прийому їжі. Має закруглене лезо, призначене для поділу фруктів, в тому числі у складі фруктового салату.

Матеріали виготовлення

Столові ножі, представлені в бутику Empire Hall, відповідають всім вимогам, які висуваються до цього приладу. Адже ніж повинен не тільки красиво та стильно виглядати, вписуючись у загальний інтер'єр та сервірування столу. Але також відмінно різати, не іржавіти, бути міцним та зручним у використанні.

Столові ножі виготовляють із наступних матеріалів:

  1. Нержавіюча сталь. Ножі з нержавіючої сталі – найпоширеніший варіант для щоденного використання. Безперечним плюсом столових приладів з цього матеріалу є простота у догляді, довговічність та естетичний зовнішній вигляд.
  2. Срібло. Красиві кухонні ножі зі срібла чудово підійдуть на подарунок, а також можуть стати початком власної колекції столового срібла. Для щоденних трапез такі прилади не дуже підходять, оскільки схильні до окислення, легше гнуться і деформуються.
  3. Посріблена сталь. Ідеальна альтернатива столовому сріблу. Знамениті бренди використовують унікальні технології посріблення, завдяки чому столові прилади набувають вишуканого зовнішнього вигляду, антибактеріальних властивостей, високої стійкості до агресивних середовищ і довговічності. Чим більша товщина срібного покриття, тим довше столові прилади прослужать. Наш вибір – французькі бренди Ercuis і Christofle, які відомі своїм особливо міцним посрібленням.

Де купити елітні столові ножі в Україні?

Бутік елітного посуду Empire Hall – офіційний представник відомих у всьому світі виробників преміум продукції:

  • Christofle (Франція);
  • Twig New York (США);
  • L'objet (Португалія);
  • Ercuis ((Франція);
  • Anna New York (США);
  • Sambonet (Італія).

Колекції елітних кухонних і столових ножів, представлені в нашому каталозі – це справді розкішна якість, витончений стиль та елегантність. Вибираючи столові прилади в Empire Hall, ви гарантовано отримуєте першокласну продукцію преміум-класу за доступними цінами.

Залишилися запитання? Телефонуйте – наші консультанти дадуть відповіді на всі запитання, поділяться історією кожного бренду, допоможуть зробити правильний вибір і швидко відправлять замовлення в будь-який куточок України.


Список товарів
0 товарів
Загальна сума:
0 UAH