Виделка столова/обідня – це чотиризубе приладдя довжиною трохи менше за діаметр столової тарілки, використовується для вживання в їжу всіх гарячих других страв, включаючи пасту, м'ясо, страви з рису та овочів.
Колекція столових приборів GRACE – чудовий зразок французького витонченого стилю. Основою виробів є спеціальний сплав цинку, міді та нікелю, на який наноситься посріблене покриття. Крім того, для кращої зносостійкості проблемні зони (зубці виделок) покриваються товстішим шаром срібла. Нанесення срібла або позолоти проводиться за допомогою гальванотехніки – пропусканням електричного струму через розчин. Товщина посрібленого покриття у столових приборів бренду ERCUIS становить 63 мікрони, що відповідає 150 г срібла 925 проби. Столові прибори GRACE зі срібним покриттям представлені в декількох колірних рішеннях.