Етажерка для десертів – сервірувальне блюдо, що складається з декількох ярусів (зазвичай двох або трьох), скріплених вертикально по центру спеціальною штангою. Використовується для подачі тістечок, капкейків, цукерок, фруктів та інших десертів, а також канапе та закусок.
Діаметр верхнього ярусу – 16,5 см, нижнього ярусу – 23 см.
Американський дизайнер і скульптор Майкл Арам був натхненний дивовижною формою листочків найдавнішого дерева на Землі – Гінкго Білоба. Саме ця чудова композиція лягла в основу колекції Butterfly Ginkgo: витончені металеві деталі та делікатна ручна робота чудово передали ідею легкості листя Гінкго, зовнішній вигляд яких нагадує крила метеликів. У виробах серії Butterfly поєднуються різні види металу – бронза, сталь, нікель.