Етажерка для десертів – сервірувальне блюдо, що складається з декількох ярусів (зазвичай двох або трьох), скріплених вертикально по центру спеціальною штангою. Використовується для подачі тістечок, капкейків, цукерок, фруктів та інших десертів, а також канапе та закусок.
Діаметр верхньої тарілки – 18 см, нижньої – 23 см.
Колекція «Біла орхідея» є втіленням чистоти, витонченості, жіночності та вишуканості. Версія з білого металу демонструє особливу делікатність та граціозність. Попри велику кількість деталей і завитків, квіти набувають простоти, відчуття легкості, свіжості і навіть невинності. Варіант у чорних відтінках виглядає більш елегантним та урочистим. Під час створення колекції були використані нержавіюча сталь, латунь.