Сервірувальна виделка для м'яса – виделка, що має 2-3 довгі гострі зубці. Призначена для проколу м'яса та його перенесення із загального блюда на індивідуальне.
Колекція Malmaison, створена в 1967 році, є ідеальним прикладом столового срібла від імперії Christofle.
Стиль ампір в архітектурі замку Мальмезон під Парижем, найбільш відомого, як улюблена резиденція Наполеона Бонапарта і імператриці Жозефіни, став натхненням для створення даної колекції.
Колекція вийшла помпезно класичної, безліч предметів, що входять в неї: ікорниці, соусники, плато для сиру, глечики і свічники, при сервіровці створять надзвичайно парадний вигляд столового оздоблення.
Орнамент у вигляді канту із лаврових листочків буде ідеально поєднуватися як з порцеляною з цієї ж колекції від Christofle, так і з будь-яким іншим класичним декором посуду.