Виделка столова (обідня) – це чотиризубе приладдя довжиною трохи менше за діаметр столової тарілки, використовується для вживання в їжу всіх гарячих других страв, включаючи пасту, м'ясо, страви з рису та овочів.
Колекція Albi від бренду Christofle отримала свою назву і зовнішній вигляд від знаменитого собору в місті Альбі (Франція), відомого своїми класичними формами. Серія Albi наповнена великою різноманітністю предметів, які допоможуть створити на столі атмосферу аристократичного сніданку: заварити каву в посрібленому кавнику, з маленького молочника підливати собі теплі вершки, витонченим щипчиками кидати кубики цукру в порцелянову чашку, блискучою лопаткою подавати лимонний пиріг прямо з триярусної посрібленої тортівниці ... Такі речі здатні створити особливий настрій усього дня, а далі – і всього життя.