Виделка столова (обідня) – це чотиризубе приладдя довжиною трохи менше за діаметр столової тарілки, використовується для вживання в їжу всіх гарячих других страв, включаючи пасту, м'ясо, страви з рису та овочів.
Колекція Malmaison, створена в 1967 році, є ідеальним прикладом столового срібла від імперії Christofle.
Стиль ампір в архітектурі замку Мальмезон під Парижем, найбільш відомого як улюблена резиденція Наполеона Бонапарта та імператриці Жозефіни, став натхненням для створення даної колекції.
Колекція вийшла помпезно класичної, безліч предметів, що входять в неї – ікорниці, соусники, плато для сиру, глечики та свічники – при сервуванні створять надзвичайно парадний вигляд столового оздоблення.
Орнамент у вигляді канта із лаврових листочків буде ідеально поєднуватися як з порцеляною з цієї ж колекції від Christofle, так і з будь-яким іншим класичним декором посуду.