Виделка столова (обідня) – це чотиризубе приладдя довжиною трохи менше за діаметр столової тарілки, використовується для вживання в їжу всіх гарячих других страв, включаючи пасту, м'ясо, страви з рису та овочів.
Колекція Perles одна з найстаріших на мануфактурі Christofle, що випускається донині, була створена в 1850 році. Декор її предметів – тонка лінія з маленьких намистин, що нагадує класичну нитку перлів.
Колекція присвячена Марії-Антуанетті, яка всім іншим дорогоцінним каменям найчастіше віддавала перевагу саме перлам, завдяки чому вони набули популярності при дворі. Колекція стала вічною класикою Christofle, як і, власне, перли, і зовсім недавно її популярність підштовхнула дизайнерів бренду доповнити колекцію столового приладдя Perles ще й сучасними предметами декору. Всі вироби створюються вручну за старовинною технологією в майстерні Haute Orfèvrerie у Франції.