Лопатка для торта – сервірувальний предмет, трикутний або трапецієподібний виріб, оснащений рукояткою, може бути з гострим або заокругленим кінцем. Призначений для порційної подачі кондитерських виробів.
Дім Christofle переглядає ритуали застілля із новою колекцією основних столових приладів Infini. Вироби із повністю зміненими пропорціями тепер мають свою унікальність. Ця лінія адаптована до всіх випадків прийому їжі, оскільки містить універсальні ножі, універсальні ложки та універсальні виделки, призначені для різних цілей. Наприклад, класичний ніж для риби поєднує в собі ніж для риби та ложку для соусу. Маленька ложка підходить не лише для кави та чаю, а й для використання дітьми. Середня вилка поєднує вилку для риби та виделку для салату.